Lirik Lagu Esem Lan Guyumu Nella Kharisma – Via Vallen

By | July 19, 2017

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu Nella Kharisma – Via Vallen

Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

Lagu Lagu Via Vallen

Lagu Lagu Via Vallen

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

reff:
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

Recent search terms:

Baca Juga  Lirik Lagu Konco Mesra - Nella Kharisma

Leave a Reply