Lirik lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen & Nella Kharisma

By | August 5, 2017

Lirik Lagu Tresno Tekane Mati – Lagu ini adalah Lagu Via Vallen Terbaru Maupun lagu Terbarunya Nella Kharisma Yang sudah sangat populer di belantika musik dangdut indonesia.

Lagu Lagu Via Vallen

Lagu Lagu Via Vallen


Jika Sebelumnya kami sajaikan Lirik Lagu Esem lan Guyumu dan juga Lirik lagu jaran Goyang maka kali ini akan kami bagikan Lirik lagu Tresno Tekane mati.

Lirik Lagu Tresno Tekane Mati

aku ra lilo pisah marang sliramu
mergo omongan dadi salah paham
janjimu tak patenke ing jero rogo iki
supoyo tansah kelingan sliramu

wong lanang liyane ra bakal ganteni
jenengmu tak ukir sakjroning ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popp tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

Itulah lirik lagu yang saat ini kami bagikan. Semoga bermanfaat.

Recent search terms:

Leave a Reply