Home / Lagu Indonesia / Lirik Lagu Esem Lan Guyumu Nella Kharisma – Via Vallen

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu Nella Kharisma – Via Vallen

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu Nella Kharisma – Via Vallen

Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

Lagu Lagu Via Vallen
Lagu Lagu Via Vallen

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

reff:
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

Recent search terms:

Baca Juga  Lirik Lagu Memeluk Angin Rama Eru feat Charly Vanhoutten

About Aries Irawan

Saya hanyalah manusia biasa yang tak lepas dari dosa. Saya juga anggota Persaudaraan Setia Hati Terate. Setelah lama berhenti di dunia aktifitas blogging, Sekarang mencoba memulai pada April 2017 Dengan fokus di blog premankalem.com Saya paling suka berkelana dengan Search Engine Optimazion. Menaklukannya adalah ilmu terbaik.

Check Also

Lirik Lagu : Gita Cinta Gerry Mahesa ft Merinda anjani

Lyric : Gerry Mahesa & Merinda Anjani – Gita Cinta – Selamat berjumpa sobat PK, …

Leave a Reply

%d bloggers like this: